Containervergunning Naarden

Bent u op zoek naar een container om te huren in Naarden? Dan is het aan te raden om de regels die van toepassing zijn in de gemeente na te lezen. Recycle-bak biedt u hieronder gelukkig uitkomst door u informatie te geven over het aanvragen van een vergunning en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Ik wil een container huren in Naarden. Heb ik een vergunning nodig?

Wilt u een container huren en plaatsen in Naarden dan is een melding aan de gemeente voldoende. Laat u de container langer dan 12 weken laat staan dan dient u een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Bij het aanvragen van een vergunning dient u het volgende door te geven:

  • Het bouwobject (Bijvoorbeeld steiger, hoogwerker of container)
  • De breedte en diepte inclusief stempels van alle objecten die u wilt plaatsen. Geef de afmetingen aan in meters, m2 of m3.
  • De reden van plaatsing
  • Situatieschets. Stuur een duidelijke foto mee of afschrift via Google Street View, ingezoomd op straatniveau en geef aan waar het object komt te staan. 

Wat zijn de kosten voor het aanvragen van een vergunning?

Het doen van een melding is gratis. Aan een vergunning zijn echter wel kosten verbonden. Een vergunning kost €69,55. U dient de vergunning uiterlijk 15 werkdagen voor het plaatsen aan te vragen. U kunt deze vergunning met DigiD of met eHerkenning aanvragen. Verdere informatie over het aanvragen van een containervergunning kunt u vinden op de gemeentepagina van Gooisemeren

 

Ja, ik wil een container huren in Naarden!

Hier bij Recycle-Bak.nl kunt u afvalcontainers in verschillende soorten en maten huren. Zo kunt u bij ons terecht voor een 3 kuub container, 6 kuub container en 10 kuub container. Daarnaast wordt u container bij uw de volgende dag geleverd wanneer u voor 12 uur bestelt. 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.