Containervergunning Soest

Bent u woonzaam in Soest en bent u op zoek naar een container om te huren? Dan is het goed om te weten of u hiervoor een vergunning nodig heeft en wat de kosten zijn die hieraan zijn verbonden.

Ik wil een container huren in Soest. Moet ik daarvoor een vergunning hebben?

Wanneer u een container wilt huren in Soest en deze op de openbare weg wilt plaatsen heeft u hiervoor een vergunning nodig. Een melding is echter voldoende als de container: minder dan 31 dagen op de openbare weg staat en maximaal 6 vierkante meter groot is. Via het DigiD formulier op de gemeentewebsite van Soest kunt u aangeven dat u een container op de openbare weg wilt plaatsen. 

Zijn er kosten aan mijn aanvraag verbonden?

Een melding voor het plaatsen van een container op de openbare weg is gratis. Doe dit uiterlijk 5 werkdagen voor de plaatsing. Voor het aanvragen van een vergunning zijn echter wel kosten verbonden. De kosten voor het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van een container op de openbare weg zijn 42,65. 

 

Ja, ik wil een container huren in Soest!

Heeft u van de gemeente toestemming gekregen om een container op de openbare weg te plaatsen? Dan kunt u bij Recycle-Bak.nl terecht voor het huren van uw afvalcontainers. Wij leveren onder andere puincontainers en containers voor bouwafval en gemengd grof afval. Daarnaast bezorgen wij de container op het voor uw gewenste adres. Bent u klaar met uw werkzaamheden? Dan zorgen wij dat uw afval netjes wordt afgevoerd en verwerkt. Uiteraard tegen de laagste tarieven! Meer info kunt u vinden op onze container huren Soest pagina.

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.