Containervergunning Weesp

Wilt u een container huren in Weesp? Dan dient u rekening te houden met de regels omtrent het plaatsen van voorwerpen op de openbare weg.

Heb ik een vergunning nodig voor een container huren in Weesp?

U heeft geen vergunning nodig wanneer u de containers wilt plaatsen op uw eigen terrein. Wilt u de container echter plaatsen op gemeentelijke grond zoals een stoep of parkeerplaats dan is het goed mogelijk dat u een vergunning moet aanvragen. U kunt ook een vergunningcheck doen om te achterhalen of u een vergunning nodig heeft. 

Een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden zijn als volgt:

  • Plaats van de container
  • Hoe lang blijft de container staan
  • Welke soort afval komt er in de container (Bouwafval, groenafval of hout etc)

Moet ik nog ergens rekening mee houden als ik een vergunning aan wil vragen?

Aan het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van een container op de openbare weg kunnen kosten verbonden zijn. Zo kan het zijn dat u leges dient te betalen. Deze kosten evenals verdere informatie kunt u checken op de gemeentewebsite van Weesp. De gemeente heeft 8 weken (reguliere procedure) nodig om uw aanvraag te beoordelen.

Ja, ik wil een container huren in Weesp!

Ook voor een container huren in Weesp bent u bij Recycle-Bak aan het juiste adres. Zo leveren wij onder andere grondcontainers en containers voor bouwafval en gemengd grof afval. Bestel gemakkelijk online en profiteer van onze bijzonder scherpe tarieven!

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.