Containervergunning Zeist

Heeft u binnenkort een verbouwing of een andere grote klus en woont u in Zeist? Dan heeft u waarschijnlijk een afvalcontainer nodig. Wanneer u een container huurt dient u echter wel rekening te houden met de regels van de gemeente Zeist. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container.

Vergunning bij huren van containers in Zeist

Wilt u een container in Zeist gebruiken en komt deze op openbaar terrein (waaronder openbare wegen en bermen) dan dient u in alle gevallen een vergunning aan te vragen. Deze aanvraag kunt u zowel schriftelijk indienen, als ook via de website van gemeente Zeist. Zorg ervoor dat u deze vergunning minimaal 8 weken van tevoren aanvraagt.

Vult u uw aanvraag digitaal in, dan dient u gebruik te maken van DigiD (particulieren) of eHerkenning (bedrijven).

In alle gevallen moet u een situatietekening bij uw aanvraag indienen.

Kosten vergunning huren containers in Zeist

Aan deze vergunning zijn kosten verbonden, waaronder leges die €42,55 bedragen en precariobelasting. Is er schade ontstaan die vallen onder de verleende ontheffing gebruik openbare weg? Die moeten op kosten van de aanvrager hersteld worden. De hoogte van deze kosten worden per situatie bekeken. De precieze tarieven en meer informatie over het aanvragen van de vergunning vindt u op de website van Gemeente Zeist.

 

Eenvoudig een container huren Zeist

U kunt voor elke klus via Recyclebak.nl een passende afvalcontainer huren. Door bij ons een container te huren kunt u van enkele voordelen profiteren. Zo hoeft u geen extra kosten te betalen voor het bezorgen en het ophalen van de afvalcontainer. U hoeft zelf dus alleen maar het afval in de container te gooien. U mag in totaal 6 weken lang van de container gebruik maken. Heeft u op korte termijn een container nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u vandaag voor 12:00 uur een container huurt, bezorgen wij deze morgen al! Meer info kunt u vinden op onze container huren Zeist pagina. 

 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.