Garage verbouwen

De garage verbouwen of grondig opruimen is een klus waar vaak een hoop rotzooi bij vrijkomt. Dat dient natuurlijk wel op de juiste manier te worden afgevoerd. Huur daarom een container bij Recycle-bak.nl! Wij leveren de container op de gewenste datum bij u af en halen deze zodra u klaar bent ook weer op. Het afvoeren van het afval regelen wij. Zo kunt u zich volledig op de verbouwing richten!

Welk formaat container heb ik nodig?

Voor het verbouwen van een grote schuur of garage van ongeveer vier bij negen meter adviseren we een 15m3 container. Houd er rekening mee dat de 15m3 container groter is dan een gemiddelde parkeerplaats. Mocht u geen ruimte hebben om zo’n grote container te plaatsen, dan kunt u de verbouwing beginnen met een 10 m3 container en daarna besluiten er een container van 3 m3 , 6 m3 of 10 m3 bij te huren. Deze nemen maar één volledige parkeerplek in. Gaat u niet de garage verbouwen maar alleen opruimen en heeft u een hoop oude spullen waar u vanaf wilt? Bij een vloeroppervlak van 12m2 waarbij spullen tot een halve meter zijn opgestapeld, kunt u een 6m3 container huren. Bij het opruimen of leeghalen van een behoorlijk volle garage of schuur heeft u doorgaans minimaal één container van 10m3 nodig. In sommige gevallen kunnen er twee of drie van deze containers nodig zijn.

Bouwafval & grofvuil container huren

Stuur bij twijfel gerust een foto naar klantenservice@recyle-bak.nl – wij kunnen vaak een redelijk goede inschatting maken van het formaat container dat u nodig heeft voor het opruimen of verbouwen van uw garage. Voor overige vragen of meer informatie over onze diensten kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 035-6013861. Onze medewerkers staan u graag te woord!