Grind afvoeren

Gaat u binnenkort uw tuin of oprit onder handen nemen? En verwacht u dat er hierbij ook grind vrijkomt? Dan is het wel zo fijn als u zich geen zorgen hoeft te maken over al dat grind afvoeren. Gelukkig kunt u daarvoor terecht bij Recyle-Bak.nl!

Grind afvoeren, hoe pak ik dat aan?

Wilt u op verantwoorde wijze uw grind afvoeren, dan kunt u hiervoor het beste een puincontainer huren. Deze is snel en gemakkelijk online te bestellen, met een inhoud van 3m3, 6m3, 10m3 of 15m3.

Wij leveren de container op het gewenste adres af. Is de container vol of bent u klaar met de werkzaamheden, dan geeft u ons even een belletje. Wij komen dan de container met grind ophalen en voeren dit voor u af. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar!

Overigens kunt u bij ons ook nieuw grind bestellen.

Wat mag er wel en niet in een puincontainer?

Grind mag alleen in de schoon puin container als het van een oprijlaan komt en niet vervuild is met grond en/of zand. Het is ook niet toegestaan om dakgrind in de schoon puin container te deponeren, omdat dit vervuild is met bitumen. Indien u behalve grind ook tuinaarde, zand of andere grond moet afvoeren, dan kunt u hiervoor een grondafval container huren. Ook deze zijn bij ons online te bestellen.

Huur een schoon puin container en laat uw grind wegbrengen!

Bestel vandaag voor 12:00 nog een puincontainer via Recycle-Bak en wij kunnen deze indien gewenst morgen al bij u afleveren (uitgezonderd weekenden en feestdagen). Bovendien profiteert u bij ons van 6 weken all-in huur voor een vast tarief! Komt u ergens niet uit of twijfelt u over het formaat container dat u nodig heeft? Neem gerust even contact met ons op, we helpen u graag verder!