Grofvuil afvoeren

Gaat u uw huis opnieuw inrichten? Of bent u van plan om uw garage, schuur of zolder eens grondig op te ruimen? Goed bezig! Eén ding dat we vaak vergeten als we flink gaan opruimen, is de grote hoeveelheid afval die bij deze werkzaamheden vrijkomt. Een groot deel mag u namelijk niet zomaar bij het huisvuil neerzetten. Hoe kunt u nu het beste al dat grofvuil afvoeren?

Grofvuil afvoeren, hoe pak ik dat aan?

U kunt natuurlijk zelf uw grofvuil wegbrengen als het om een kleine hoeveelheid gaat. Maar dat vereist wel geschikt vervoer. Daarbij kost het wat tijd, en die steekt u waarschijnlijk liever in de werkzaamheden zelf. De oplossing? Huur gewoon een grofvuil container bij Recycle-Bak.nl en laat ons uw grofvuil afvoeren! Wij verhuren grofvuil containers met een inhoud van 3m3, 6m3, 10m3, 15m3 en 30m3.

Wat mag er wel en niet in een grofvuil container?

Om ervoor te zorgen dat het afval zoveel mogelijk gerecycled kan worden, zijn er strenge regels met betrekking tot wat er wel en niet in de containers gedeponeerd mag worden. Zo mag u in een grofvuil container behalve grofvuil (huisraad en meubilair) ook bouw- en sloopafval, sloop- en afvalhout, papier en karton en metalen kwijt. Het is echter niet toegestaan om zakken huisvuil, voedselresten, matrassen, vloeibare producten of gevaarlijk of chemisch afval in deze container te gooien.

Huur een grofvuil container en laat uw grofvuil ophalen!

Laat uw grofvuil ophalen door Recycle-bak.nl en profiteer van 6 weken all-in huur! De tarieven zijn inclusief het brengen en ophalen van de container en het afvoeren van de inhoud. U weet dus altijd waar u aan toe bent! Twijfelt u over het formaat container dat u nodig heeft? Stuur ons even wat foto’s van het grofvuil – wij kunnen vaak wel een aardige inschatting maken van het benodigde containerformaat.