Keuken slopen

Een nieuwe keuken is voor veel mensen een droom die uitkomt. Maar zo’n verbouwing vergt natuurlijk wel wat werk. Voordat de nieuwe keuken geplaatst kan worden, moet u de oude keuken slopen. Gelukkig kunt u altijd terecht bij Recycle-bak.nl voor het huren van een container voor het sloopafval.

Ik ga mijn keuken slopen, hoe pak ik dat aan?

Het sloopafval van uw keuken kunt u afvoeren in een bouwafval & grofvuil container. Heeft u een grote keuken waar erg veel afval vanaf komt? Dan adviseren we om het sloopafval te scheiden in houtafval en puinafval. Hiervoor kunnen dan twee aparte containers gehuurd worden.

Welk formaat container heb ik nodig?

Om vast te stellen welk formaat container u nodig heeft om al het sloopafval van uw keuken af te kunnen voeren, kunt u kijken naar het vloeroppervlak van uw keuken. Bij een keuken met een oppervlak van maximaal 10m2 heeft u aan een container van 3m3 doorgaans voldoende. Wilt u zowel de keuken als de badkamer verbouwen met een maximaal totaal vloeroppervlak van 18 m2, dan kunt u een 6m3 container huren. Dat geldt ook voor wanneer u een grotere keuken heeft met een vloeroppervlak tot 18m2. Houdt u er rekening mee dat keukenkastjes altijd volledig gedemonteerd en klein gemaakt moeten worden; wanneer kastjes in hun geheel in de container gegooid worden komt u zonder twijfel ruimte tekort. Verder willen we nog even benadrukken dat het niet toegestaan is om koelkasten en vriezers in de bouwafval & grofvuil containers te deponeren. Deze vallen namelijk onder chemisch afval en dienen bij de gemeente te worden ingeleverd.

Bouwafval & grofvuil container huren

U gaat uw keuken slopen en heeft behoefte aan meer informatie over het huren van een container voor het sloopafval? Neemt u dan gerust contact op met Recycle-bak.nl. U kunt ons elke werkdag bellen op telefoonnummer 035-6013861. Twijfelt u nog over welk formaat container u nodig heeft? Maak dan een foto van uw te verbouwen keuken en mail deze naar klantenservice@recyclebak.nl.