Puin afvoeren

Bij renovaties, verbouwingen en sloopwerkzaamheden komt vaak een hoop puinafval vrij. Dat moet u wel ergens kwijt. Hoe kunt u nu het beste puin afvoeren? Recycle-bak.nl is u graag van dienst!

Puin afvoeren, hoe pak ik dat het beste aan?

Wanneer het om kleine hoeveelheden puinafval gaat, kunt u wellicht zelf het puin wegbrengen. Echter vereist dit vanzelfsprekend wel geschikt vervoer. Bovendien kunt u de tijd die u moet besteden aan het wegbrengen van het puin natuurlijk goed gebruiken voor de werkzaamheden. Daarom biedt Recycle-bak.nl u de mogelijkheid om een schoon puincontainer te huren met een inhoud van 3m3, 6m3, 10m3 of 15m3. U vult de container, het puin afvoeren doen wij. U hoeft ons alleen maar even te bellen en dan komen wij het puin ophalen. Wel zo makkelijk!

Wat mag er wel en niet in een puinafval container?

U mag uitsluitend schoon puinafval in een schoon puincontainer deponeren. Hierbij kunt u denken aan schoonmetsel- en betonpuin, (stoep)tegels, harde steensoorten, natuursteen en dakpannen. Moet u behalve puinafval ook bouw- en sloopafval afvoeren? Dan kunt u het beste een bouwafval & grofvuil container laten komen. Houdt u er rekening mee dat deze containers maximaal 40% puinafval mogen bevatten! Indien er ook gipsafval bij de werkzaamheden vrijkomt, dan kunt u hiervoor een gipscontainer bij ons huren.

Puinafval container huren

Huurt u een puincontainer bij Recycle-bak.nl, dan profiteert u van 6 weken all-in huur. U kunt zelf aangeven wanneer u de container wilt laten leveren; wanneer u vandaag voor 12:00 uw bestelling plaatst kan dit al de volgende dag (wij leveren niet in het weekend en op feestdagen). Wanneer u twijfelt over welk formaat container u nodig heeft, mag u ons altijd even een mailtje sturen met foto’s van het grondafval; wij kunnen over het algemeen wel een redelijke inschatting maken.