Tegels afvoeren

Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken opnieuw te betegelen? Of wilt u uw terras of oprit opnieuw bestraten? Dan moet u er rekening mee houden dat u de oude tegels niet zomaar bij het huisvuil of grofvuil mag gooien. Maar u moet ze vanzelfsprekend wel ergens kwijt. Laat daarom uw oude tegels afvoeren door Recycle-bak.nl. Bestel vandaag nog de juiste container bij ons!

Tegels afvoeren, hoe pak ik dat aan?

Moet u tegels afvoeren? Dan kunt u hiervoor het beste een puincontainer huren. Bij Recycle-bak.nl kunt u kiezen voor een puincontainer met een inhoud van 3m3, 6m3, 10m3 of 15m3. U dient daarom voorafgaand aan het bestellen van de container een inschatting te maken van de hoeveelheid tegels en eventueel ander puinafval dat moet worden afgevoerd. Neem bij twijfel gerust even contact met ons op voor advies!

Wat mag er wel en niet in een schoon puincontainer?

In een puincontainer kunt u veel verschillende soorten tegels kwijt, waaronder cementtegels, betontegels, straatstenen, natuurstenen tegels (zoals leisteen, kalksteen graniet en marmer) en keramische tegels. U kunt ook andere keramische producten (zoals wasbakken en toiletten) in een puincontainer kwijt, dus deze container is ideaal voor renovaties van sanitaire ruimtes.

Moet u naast tegels bijvoorbeeld ook gipsplaten afvoeren? Het is niet toegestaan om gipsafval in een puincontainer te deponeren, dus u kunt dan het beste een aparte gipscontainer erbij bestellen.

Huur een puincontainer en laat uw tegels ophalen!

Laat uw oude tegels ophalen door Recycle-bak.nl en profiteer van 6 weken all-in huur, inclusief het brengen en ophalen van de container en het afvoeren van de inhoud daarvan. Heeft u snel een puincontainer nodig? Dat is bij ons geen enkel probleem: Containers die op vandaag voor 12:00 besteld zijn kunnen de volgende dag al geleverd worden (met uitzondering van weekenden en feestdagen).