Tuinafval afvoeren

Zodra de zon weer wat vaker begint te schijnen en de temperatuur geleidelijk oploopt, gaan veel mensen aan de slag om de tuin klaar te maken voor de zomer. Maar bij al dat snoeien, maaien, bladblazen, wieden en omspitten komt vaak een hoop tuinafval vrij. Een compostbak zit zo vol, dus hoe kunt u nu het beste al dat tuinafval afvoeren? Recycle-bak.nl is u hierbij graag van dienst!

Tuinafval afvoeren, hoe pak ik dat aan?

Wilt u tuinafval afvoeren, dan is het handig om een groenafval container te huren. Recycle-bak.nl verhuurt verschillende groencontainers met een inhoud van 3m3, 6m3, 10m3, 15m3 en 30m3. Het kan lastig zijn om een goede inschatting te maken van het formaat container dat u nodig heeft. Moet u achteraf toch meer groenafval afvoeren dan u dacht, neem dan even contact met ons op. Wij regelen graag een grotere container voor u!

Wat mag er wel en niet in een groenafval container?

U mag uitsluitend takken, bladeren en struiken in een groenafval container deponeren. Daarnaast mag het afval voor maximaal 20% uit gras bestaan. Moet u behalve groenafval bijvoorbeeld ook veel tuinaarde of (pot)grond afvoeren? Dan kunt u daarvoor een speciale grondafval container bij ons huren. Het is namelijk niet toegestaan om grond in een groenafval container te gooien.

Huur een groencontainer en laat uw tuinafval ophalen

Huur een groencontainer bij Recycle-bak.nl en laat ons uw tuinafval ophalen! U kunt gemakkelijk de groencontainer in het gewenste formaat online bestellen, waarbij u meteen kunt aangeven op welke dag u deze wilt laten brengen. Containers die vandaag voor 12:00 besteld zijn kunnen indien gewenst de volgende dag al geleverd worden. De prijzen zijn all-in, dus inclusief het brengen en ophalen van de container én het afvoeren van uw groenafval. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent!