Woning ontruimen

Het ontruimen van een woning is altijd een lastig moment. Enerzijds kan dit komen omdat er een verplichting en tijdsdruk op staat, de andere kant is dat persoonlijke spullen vaak veel emotionele waarde bevatten. Een woning ontruimen kan echt echter ook voor een stukje rust zorgen, als je bijvoorbeeld een schuur op tuin moet opruimen. Wij kunnen u helpen op alle vlakken. Waar het professioneel woning ontruimen vaak ontzettend prijzig is. Kunt u er ook voor kiezen om zelf een container te huren en zelf, op uw eigen tempo het huis te ontruimen. Direct een offerte opvragen? Bekijk hier welke container bij u past!

Container huren voor woningontruiming

Als u zelf kiest om uw woning of tuin te ontruimen, kiest kunt u het best kiezen voor een 3 kuub afvalcontainer, of 6 kuub afvalcontainer. Hiermee heeft u voldoende ruimte om uw persoonlijke eigendommen veilig op te ruimen. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een duurzame verwerking van de spullen. Wij zorgen voor de verwerking van al het afval, op een duurzame manier. U ruimt dus niet alleen uw huis of tuin op, maar zorgt ook voor een nette verwerking van de spullen.

Kosten woning ontruimen

De kosten voor het ontruimen van een woning kunnen al snel in de duizenden euro’s lopen. Als u een afvalcontainer huurt en zelf het afval ontruimt, kan dit vaak wel tot €300 euro schelen. En dat is nog exclusief de manuren, die u ook betaald bij een professionele woningontruiming. U houdt bovendien zelf controle over wát er precies weg wordt gegooid en wat u misschien kunt verkopen op marktplaats, of weg kunt geven aan de plaatselijke kringloop. Er zijn altijd spullen die iemand anders kan gebruiken. Wij raden het altijd aan om meerdere offertes op te vragen bij het opruimen van uw woning, zodat u weet wat de prijsverschillen zijn. Vraag gerust onze afval specialisten om een vrijblijvende offerte. Zo weet u direct hoeveel geld u kunt besparen bij een woning-ontruiming!