Zolder verbouwen

U gaat uw zolder verbouwen of bent van plan de boel eens grondig op te ruimen? Daar komt vaak een hoop (sloop)afval bij vrij. Dit moet vanzelfsprekend op de juiste manier worden afgevoerd. Huur daarom een container bij Recycle-bak.nl! Wij leveren de benodigde container bij u af en zorgen tevens dat alles netjes wordt afgevoerd.

Ik ga mijn zolder verbouwen, hoe pak ik dat aan?

Een zolder verbouwen betekent sloopafval. Hiervoor kunt u een bouwafval & grofvuil container huren. Bij zeer grote hoeveelheden sloopafval is het echter raadzaam om het afval te scheiden in houtafval en puinafval – hiervoor kunnen dan een houtafval container en puinafval container gehuurd worden. Wilt u bij het verbouwen van uw zolder naast hout en steenpuin andere materialen zoals plastic, kunststof, isolatiemateriaal en gipsplaten afvoeren? In dat geval raden wij aan om een bouwafval & grofvuil container te huren. U kunt bij grote hoeveelheden overwegen drie aparte containers te huren voor bouwafval, houtafval en puinafval.

Welk formaat container heb ik nodig?

Hoe groot de container moet zijn om al het sloopafval van uw zolder kwijt te kunnen, is afhankelijk van de grootte van uw zolder en de hoeveelheid spullen die u kwijt moet. Gaat u een zolder verbouwen die de hele verdieping van de woning beslaat, dan moet u minimaal een 10m3 container bestellen. Houdt u er rekening mee dat u aan één container wellicht niet genoeg heeft.

Heeft u een zolder van ongeveer 12m2 met oude spullen die u alleen wilt opruimen, dan is een container van 6m3 doorgaans voldoende. Bij het opruimen van een behoorlijk volle zolder of schuur moeten soms wel twee of drie 10m3 containers gehuurd worden.

Bouwafval & grofvuil container huren

Recycle-bak.nl is al ruim een eeuw actief in de afvalbranche en heeft voor elke klus de juiste container. Ook voor het opruimen of verbouwen van uw zolder leveren wij graag een container bij u af. Mocht u twijfels hebben over het juiste containerformaat voor uw klus, stuurt u dan gerust een foto van de huidige situatie naar klantenservice@recyle-bak.nl. Wij kunnen doorgaans een vrij nauwkeurige inschatting maken van het benodigde containerformaat. Uiteraard kunt u ook voor overige vragen contact met ons opnemen.