Containervergunning Bussum

Interesse om een container te huren in Bussum? Dan is het raadzaam om u eerst te verdiepen in de regels die van toepassing zijn in de gemeente. Recycle-bak biedt u hieronder gelukkig voldoende informatie aan over het aanvragen van een vergunning en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Ik wil een container huren in Bussum. Heb ik een vergunning nodig?

Wilt u een container huren in Bussum en wilt u deze plaatsen dan is een melding aan de gemeente voldoende. U dient een vergunning aan te vragen wanneer u een container langer dan 12 weken laat staan. Bij het aanvragen van een vergunning dient u het volgende door te geven:

  • Het bouwobject (Bijvoorbeeld steiger, hoogwerker of container)
  • De breedte en diepte inclusief stempels van alle objecten die u wilt plaatsen. Geef de afmetingen aan in meters, m2 of m3.
  • De reden van plaatsing
  • Situatieschets. Stuur een duidelijke foto mee of afschrift via Google Street View, ingezoomd op straatniveau en geef aan waar het object komt te staan. 

Wat zijn de kosten voor het aanvragen van een vergunning?

Wanneer u een melding maakt aan de gemeente is dit gratis. Aan een vergunning zijn echter wel kosten verbonden. Een vergunning kost €66,85. U dient de vergunning uiterlijk 15 werkdagen voor het plaatsen aan te vragen. U kunt deze vergunning met DigiD of met eHerkenning aanvragen. Verdere informatie over het aanvragen van een containervergunning kunt u vinden op de gemeentepagina van Gooisemeren

 

Ja, ik wil een container huren in Bussum!

Bij Recycle-Bak.nl kunt u afvalcontainers in verschillende soorten en maten huren. Zo kunt u bij ons terecht voor een 3 kuub container, 6 kuub container en 10 kuub container. Voor meer informatie over het huren van een container huren in Bussum kunt u terecht bij onze container huren Bussum pagina.     

  

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.