Containervergunning Nieuwegein

Bent u van plan om met een grote klus te starten en woont u in Nieuwegein? Het huren van een afvalcontainer is dan een handig idee. Het is daarbij ook handig om te achterhalen of u hiervoor een containervergunning nodig heeft en of daar eventueel kosten aan verbonden zijn. Recycle-bak biedt gelukkig antwoord. 

Vergunning bij huren van containers in Nieuwegein

Heeft u een container nodig in Nieuwegein? Een melding doen is gratis. Moet u een objectontheffing aanvragen? Dit kan via de website van de gemeente. Een aanvraag dient u minimaal 10 dagen voor de plaatsing van de container te doen. De aanvraag moet de volgende informatie bevatten:

  • Duur van de plaatsing
  • Afmetingen van de te plaatsen objecten
  • Kopie van tekening of foto van het werkterrein. Geef hierbij alle te plaatsen objecten aan.
  • Om welk voorwerp het gaat

De container mag maximaal 4 weken blijven staan, afhankelijk van de locatie waar u deze plaatst. Meer informatie over het plaatsen van een container vindt u op de website van de gemeente Nieuwegein. Meer informatie over de tarieven vindt u hier

Redenen om een container te huren in Nieuwegein

Of u nu een grote of een kleine klus gaat uitvoeren, in beide gevallen zal er afval ontstaan. Het soort klus zal voor een bepaald soort afval zorgen. Als u bijvoorbeeld de badkamer gaat verbouwen, dan kunnen afvalsoorten zoals betonpuin en gemengd grof afval ontstaan. Houtafval en groenafval ontstaan juist weer bij klussen in en om de tuin. Vaak is overblijvend afval een doorn in het oog van mensen die klussen aanpakken. Om hier snel weer van af te zijn kunt u bij ons een afvalcontainer huren. Zoals onze naam al aangeeft zorgen wij ervoor dat het afval gerecycled wordt. Bij elke container heeft u keuze uit enkele kubieke maten. Wij leveren en halen alle containers in Nieuwegein, waardoor u zelf alleen een container hoeft te huren en te vullen met het afval.

Eenvoudig een container huren Nieuwegein

Voor elke klus kunt u via Recyclebak.nl een geschikte afvalcontainer huren. Door het huren van een container bij ons kunt u van enkele voordelen profiteren. U hoeft bijvoorbeeld geen extra kosten te betalen voor het brengen en het ophalen van de container. Het enige dat u hoeft te doen is het afval in de container te leggen. De container mag u in totaal 6 weken gebruiken. Als u op korte termijn een container nodig heeft dan kunt u ook bij ons terecht. Morgen bezorgen wij de container als u vandaag voor 12:00 uur een container huurt.  Meer info kunt u vinden op onze container huren Nieuwegein pagina. 

Recycle-bak.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade voortkomend uit bovenstaande informatie. Controleer zelf bij de gemeente de regelgeving en benodigde containervergunningen in uw situatie.