Afvalcontainers

Het maakt niet uit of het nu gaat om een renovatie, verbouwing, sloop of simpelweg een grote schoonmaak; in al deze situaties komt afval vrij. Dat afval afvoeren moet wel op de juiste manier gebeuren. Recycle-bak.nl is u graag van dienst! U kunt bij ons diverse afval containers huren. Daarnaast kunt u bij ons een afvalcontainer huren voor verschillende plaatsen in Nederland. Zo kunt u onder andere een container huren in Huizen, Lelystad, Nieuwegein, Soest en Zeist.

Afval afvoeren, hoe werkt dat?

Wanneer u de afvalcontainer op uw eigen terrein (op uw oprit of in uw tuin) kunt laten plaatsen, dan is dat ideaal. Maar wanneer de afvalcontainer op de openbare weg geplaatst moet worden, moet u de gemeente hiervan op de hoogte stellen, mogelijk moet u zelfs een vergunning aanvragen. In dat geval adviseren wij u om contact op te nemen met uw gemeente voor de van toepassing zijnde voorwaarden.

Heeft u een plek waar u uw afvalcontainer kwijt kunt, dan kunt u via Recycle-bak.nl de juiste container bestellen. U bepaalt zelf op welke datum u de container wilt laten brengen. Containers die op werkdagen voor 12:00 uur besteld zijn, kunnen indien gewenst de volgende werkdag al geleverd worden. U kunt de afval containers tot zes weken laten staan. Zodra de container vol is neemt u even contact op. Wij komen de afval container dan ophalen en voeren uw afval af. Dit is gewoon bij de huurprijs inbegrepen! Mocht u de container langer willen laten staan, dan betaalt u 3 euro per dag extra. Bij Recycle-bak.nl weet u dus altijd waar u aan toe bent!

Welke afval containers kan ik huren?

Recycle-bak.nl levert voor alle soorten afval de juiste afval container. Van bouwafval & grofvuil containers en steenafval containers tot dakafval containers en houtafval containers. En voor uw tuinafval hebben wij speciale groenafval containers en grondafval containers. Door afval te scheiden kan alles op een efficiëntere manier verwerkt of gerecycled worden. Zo kunnen we samen bijdragen aan een betere toekomst.

Afval container huren

Recycle-bak.nl is al ruim een eeuw actief in de afvalbranche en hecht heel veel waarde aan het bieden van de beste service. Heeft u nog vragen over afval containers? Neemt u dan gerust contact met ons op.
Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 035-6013861 of per mail via info@recycle-bak.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord!