Container verhuur

Wilt u een container huren? Dan bent u bij Recycle-bak.nl aan het juiste adres! Als dé specialist op het gebied van container verhuur leveren wij alle soorten containers. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van de laagste prijzen én een prima service!

Waarom een container huren bij Recycle-bak.nl?

Als u bij ons een container huurt dan wordt deze netjes bij u afgeleverd, op de datum dat het u het beste uitkomt. U kunt de container zes weken laten staan zonder extra kosten. Daarna betaalt u 3 euro per dag extra. Is de container vol? Dan hoeft u ons alleen maar even te bellen. Wij komen de container dan bij u ophalen en voeren uw afval af. De kosten voor het ophalen en afvoeren zijn gewoon bij de prijs inbegrepen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent! Daarnaast kunt u voor onze diensten terecht in verschillende steden in Nederland. Zo kunt u een container huren in Huizen, Lelystad, Nieuwegein, Soest en Zeist.

Container verhuur voor alle soorten afval

Wij verhuren allerlei soorten afvalcontainers, te weten:

Voor de meeste containers geldt dat deze geleverd kunnen worden met een inhoud van 3m3, 6m3, 10m3, 15m3 en 30m3. De 10m3 containers zijn tevens als gesloten variant te bestellen.
Het kan soms lastig zijn om in te schatten hoeveel kuub u nodig heeft om al uw afval kwijt te kunnen. Vaak kunnen wij wel een redelijke inschatting maken op basis van de uit te voeren werkzaamheden. Stuur ons een mailtje met een foto van de ruimte en het afval, dan kunnen een nog betere inschatting maken van de hoeveelheid.

Meer weten over container verhuur?

Wilt u graag meer informatie over een container huren? Neemt u dan gerust contact op met Recycle-bak.nl. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 035-6013861. U kunt ook een mailtje sturen naar info@recycle-bak.nl. De medewerkers van onze klantenservice staan u graag te woord!